7-22v


Sudenpennut ovat 7-9-vuotiaita partiolaisia. Sudenpentu kokoontuu laumassa ja ohjelmaan kuuluu viikottaisia kolokertoja, sekä päivä- ja yöretkiä. Sudenpennut suorittavat vuoden aikana askeleista koostuvia jälkiä, joiden suorittamisen merkiksi saa kankaisen merkin ommeltavaksi partiopaidan oikeaan hihaan.
Piketeissä sudenpentutoiminta on hyvin aktiivista ja joka syksy toiminnassa aloittaa uusi sudenpentulauma. Useimmiten sudenpennut kokoontuvat sekalaumoissa (tytöt ja pojat yhdessä), mutta poikkeuksiakin on.

Seikkailijat ovat 10-12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijat suorittavat ohjelmaa, joka koostuu ilmansuunnista, ja kestää noin 2-3 vuotta. Toiminnan tukena on Reppu-taitokirja. Seikkailijan viralliseen partioasuun kuuluu jo partiopaita.
Piketeissä on aina toiminnassa vähintään yksi seikkailijajoukkue.

Tarpojat ovat 12-15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojat kokoontuvat vartioissa. He suorittavat noin puolen vuoden mittaisia tarppoja, jotka huipentuvat majakkaan. Tarpojaohjelma on hyvin aktiivista ja aiemmin opittuja taitoja syvennetään.

Samoajat ovat 15-17-vuotiaita partiolaisia. Samoajat suorittavat ohjelmassaan taskuja. Samoajaohjelmaan kuuluu ryhmän ohjaaja koulutus, jossa perehdytään johtajuuden alkeisiin. Kurssista saa erillisen todistuksen. Lisäksi osallistumme Salon alueen ja valtakunnallisiin partiotapahtumiin.

Vaeltajat ovat 18-22-vuotiaita partiolaisia. Toiminta on projekti-luontesta ja jakaantuu erilaisiin aihealueisiin. Vaeltaja toteuttavat Suomi- ja ulkomaanprojektit tutustuen uusiin paikkoihin ja ihmisiin.