Aikuispartio


Partio tarjoaa mielenkiintoisen harrastuksen myös aikuisille! Piketeissä aikuisille on oma partioryhmä NurmiRöllit, joka kokoontuu noin kerran kuussa monenlaisen toiminnan merkeissä. Aikuinen voi myös tukea partion arvokasta kasvatustyötä antamalla aikaansa pienemmille partiolaisille.

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Sinulla ei tarvitse olla tietämystä partiosta, leirikokemusta tai valmiita ohjelmanumeroita takataskussa. Mukaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Partiossa pääset kokeilemaan ja oppimaan uutta, voit hyödyntää jo osaamiasi taitoja sekä olla iso apu monen lapsen ja nuoren elämässä. Partiosta saat hyviä ystäviä ja mahtavia kokemuksia!

Pikettien aikuisten vartioon ovat tervetulleita kaikki vaeltajaiän ohittaneet (yli 22-vuotiaat) partiolaiset ja partiotoiminnasta kiinnostuneet. Toiminnassa voi olla mukana vain silloin tällöin tai ihan joka kerta. Aikuispartioon osallistuminen ei edellytä johtajana toimimista eikä se tuo mukanaan velvollisuuksia. Apukäsiä toki monesti tarvitaan ja halutessasi voitkin osallistua monenlaisiin tehtäviin esimerkiksi leireillä ja retkillä.

Lisätietoa aikuispartiosta antavat Anu Tuomala (anu.tuomala [at] gmail.com) ja Emilia Vapaavuori (emiliavapaavuori [at] hotmail.com).

Aikuispartiota voi kokeilla kolme kertaa ennen jäsenmaksuvelvoitetta. Jos innostut toiminnasta, etkä ole vielä jäsen, lisää tietoa liittymisestä on välilehdellä miten mukaan. Pikettien jäsenmaksu on n. 60 € vuodessa. Tarvittaessa voit hakea maksuvapautusta, siitä lisätietoa löytyy Suomen partiolaisten sivuilta.